Блог випускників


     Росте людина... її життя починається світанком душі - дитинством. Залишається воно у пам’яті, як потаємне і світле. І скільки б не пройшло років, берег Дитинства притягує до себе, повертає до найвіддаленіших куточків людської пам’яті.  Це справді найкраща пора життя людини і проходить вона у школі.

                                                                                Чи погоджуєтеся ви з цим?

 



Comments: 6
  • #6

    Ирина (випускниця 2012р.) (Monday, 13 February 2017 12:16)

    Школа - це найпрекрасніша пора року. Тут проходять найцікавіші моменти життя. Дякую шкільному колективу за щасливі шкільні роки.

  • #5

    Дар'я(Випускниця 2014р) (Sunday, 12 February 2017 20:58)

    Шкільні роки - це найкращий період у житті кожної людини... Це проміжок часу, у який ти не задумуєшся про глобальні проблеми, про несправедливість, про безліч речей, не найкращих, які стоять на сторожі дорослого самостійного життя. Це пора, коли ти по-справжньому щасливий, окрилений, навіть трохи наївний, але тобі так добре від того, що ти знаходишся вдома. Так, вдома! Адже за одинадцять років навчання школа стає твоєю домівкою. Навіть тиждень без шкільної парти викликає у тебе величезне бажання знову переступити поріг школи, яка, такими теплими обіймами і ласкавими посмішками вчителів, завжди тебе зустрічає. І тільки після випуску ти розумієш наскільки любиш це місце, наскільки варто було цінувати своє дитинство...

  • #4

    Борис (випускник 1983) (Saturday, 11 February 2017 14:57)

    Дитинство залишається за шкільним порогом. Коли його згадуєш, то все шкільне життя проноситься перед тобою.

  • #3

    Микола (Saturday, 11 February 2017 11:04)

    Після хліба найважливіше для народу — школа. Ж. Дантон
    Це дійсно так! Школа дає нам знання на все життя.

  • #2

    Аня, випускниця 2011 року (Thursday, 28 January 2016 19:06)

    Це справді найкраща пора нашого життя, бо немає вже тих безтурботних шкільних років, коли за нас думали, давали поради та підтримували. Щиро вдячна вчителям нашої школи!

  • #1

    Людмила, випускниця 1993 року (Wednesday, 13 January 2016 06:51)

    Дійсно, спогади про дитячі та юні роки тісно переплетені зі школою. Для мене школа - сенс мого життя, колиска мудрості, любові й добра. Наша школа незвичайна: у неї є душа.

Контакт

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.